Rólunk

Üdvözöljük a Szék Huzat-ben – a tökéletes úti cél a kiváló, elegáns és kiváló minőségű székhuzatok számára.

Az időtlen elegancia és a részletekre való odafigyelés iránti szenvedélyből született Szék Huzat 2020-ban indult útjára. Alapítónk, Ms. Claire Dubois egy neves belsőépítész, aki különösen a house textilekhez kötődik. Miközben a kecses, meleg belső terekről alkotott elképzelését próbálta életre kelteni, észrevett egy kevéssé kihasznált rést a belsőépítészeti iparban: a székhuzatokat.

Claire megértette, hogy a gyakran elhanyagolt székek helyesen öltözve átalakíthatják a teret. Ezért úgy döntött, hogy elindítja a Szék Huzat céget, amely a legmagasabb minőségű székhuzatok gyártásával és szállításával foglalkozik.

Székhelyünk Párizsban található, de befolyásunk és ügyfélkörünk globális. Csapatunk szenvedélyes tervezőkből, képzett kézművesekből és ügyfélszolgálati szakemberekből áll, akik elkötelezettek a kivételes termékek és a páratlan online vásárlási élmény biztosítása mellett.

Székhuzatok széles skáláját kínáljuk a klasszikus modellektől a modern dizájnig és az egyedi darabokig. Minden borítót a részletekre való aprólékos odafigyeléssel terveztünk, így biztosítva, hogy minden tőlünk kapott termék páratlan minőségű legyen.

A Szék Huzat több, mint egy székhuzat bolt. Mi egy olyan mozgalom, amelynek célja, hogy újradefiniálja terei esztétikáját azáltal, hogy felnagyítja otthona vagy irodája egy gyakran figyelmen kívül hagyott elemét. Küldetésünk, hogy segítsünk meleg, barátságos és elegáns terek létrehozásában, egyszerre egy-egy ülőhelyen.

Csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas utazáson, hogy átalakítsa tereit luxusszékhuzatainkkal. A Szék Huzat-nél hiszünk abban, hogy minden szék megérdemli, hogy szép legyen.

Üdvözöljük családunkban.

A székvédő csapat.